Spørgsmål til produkter, priser eller andet?

Ring 98 15 80 22!

Eller skriv en email her


AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S
Sundsholmen 3
DK 9400 Nørresundby
Telefax +45 9815 9903


Se medarbejder-oversigt

Besøg vores webshop

www.aag-shoppen.dk
<h1>En verden af muligheder</h1>
<h1>En verden af muligheder</h1><h1>Altid et skridt foran</h1><h1>Find din egen retning</h1><h1>Sikkerhed gennem erfaring</h1><h1>Noget at bygge videre på</h1><h1>En personlig løsning</h1>

 

 
 


AAG forhandler og producerer tekniske gummiprodukter og er i dag én af Danmarks førende leverandører. Med mere end 80 års erfaring og med et produktsortiment bestående af 14.000 varenumre dækker AAG behovet for kvalitetsprodukter inden for brancherne transport, marine, byggeri, landbrug, offshore vind/olie/gas, industri og detail.

 

AAG har en stor faglig viden om tekniske gummiprodukter, hvilket kommer dig til gode i form af rådgivning og kompetent vejledning. AAG adskiller sig fra andre aktører på markedet ved at tilbyde både standardløsninger og individuelle kundetilpassede løsninger. AAG lægger vægt på konstant at være i udvikling, og gennem en klart defineret profil er målsætningen at være fokuseret på at støtte og hjælpe kunderne i udviklingen af helstøbte løsninger, der giver store fordele og tager afsæt i kundespecifikke ønsker og behov. 

 

AAG er din forlængede indkøbsafdeling, hvilket skal forstås på den måde, at AAG skaber kontakt til hele markedet for rågummi for at finde de bedste leverandører både lokalt og internationalt. Leverandør- og forhandlernetværket udvides konstant samtidig med, at de nære relationer til gode eksisterende leverandører og forhandlere fastholdes, hvorved du altid tilbydes det bedste og mest konkurrencedygtige produktprogram. Det faktum, at AAG har hele verden som arbejdsplads, er med til at udvikle AAG både fagligt og kulturelt, og det øger samtidig fleksibiliteten og forståelsen for dine ønsker og behov. 


AAG
 tydeliggør de væsentlige fordele, som gør hverdagen nemmere for dig, og som er unikke for AAG det være sig fx fleksibilitet, stor knowhow, støtte til innovation & produktudvikling, leveringssikkerhed, pris og konkurrencedygtighed. 

AAG - ET NAVN I FORANDRING

AAG har besluttet, at navnet ”Aalborg Gummivarefabrik” gradvist udfases. Vi har ikke længere udelukkende et regionalt tilhørsforhold, som navnet ”Aalborg Gummivarefabrik” signalerer. Vi opererer i stigende grad på det nationale og internationale marked, og det er vigtigt, at der er en sammenhæng mellem vores logo, navn og adfærd. Forandringen betyder selvfølgelig ikke, at der ændres på vores ellers høje standarder og kvalitet. Du er altid garanteret en sikker løsning og et trygt samarbejde med en solid og troværdig samarbejdspartner med et højt engagement i alle henseender. 

 
 
I forbindelse med vores ISO certificeringsproces hos AAG, kan vores kvalitetspolitik ses neden for.

Kvalitetspolitik
Vi ønsker gennem et højt fagligt niveau at opfylde vores kunders behov og forventninger.

AAG vil:
• markedsføre, sælge og levere egen produktion og handelsvarer iht. til scope
• stræbe efter at blive markedsledere
• besidde teknisk ekspertise, solid operationel performance og gedigen købmandsmæssig forståelse
• have fokus på aktiviteter, der accelererer vækst og profit for os og vore kunder
• være en forandringsparat organisation, som er kvalificeret, engageret og kundeorienteret

AAG Scope: salg, produktion og levering af emner og løsninger af gummi, plast og andre materialer.