Spørgsmål til produkter, priser eller andet?

Ring 98 15 80 22!

Eller skriv en email her


AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S
Sundsholmen 3
DK 9400 Nørresundby
Telefax +45 9815 9903


Se medarbejder-oversigt

Besøg vores webshop

www.aag-shoppen.dk
 

 

 

Industri

AAG har en lang tradition for handel og bearbejdning af varer til industrien - gummi til industri. 60% af vore kunder er danske industrivirksomheder fra den lille smedie til større danske internationale producenter. Men også offshore branchen og elektronik industrien bruger vore produkter i et bredt omfang. AAG leverer desuden mange forskellige FDA godkendte produkter til fødevareindustrien, hvor gummikvaliteterne Nitril og Silicone er de primære anvendte materialer. Samarbejde og rådgivning har igennem alle år været en kernekompetence, som vore kunder har sat stor pris på. 

Vi kan tilbyde vore kunder en professionel rådgivning - fra indledende udviklingsarbejde til selve produktionsprocessen og generel rådgivning om gummi til brug i industri. Et kerneprodukt er pakninger til maskinindustrien - herunder maskinpakninger og tætninger i gummi. Støbte løsninger i gummi er et populært område med stor vækst. Gennem tæt parløb med kunden udvikler vi en løsning der skaber en optimal og tilfredsstillende løsning.

Vi benytter et bredt netværk af samarbejdspartnere og kan på den måde fremstille den optimale løsning for vore kunder indenfor gummi til industri m.v.

Kontakt endelig vore salgskonsulenter på 98 15 80 22 eller info@aag-gummi.dk for mere information. Vi ser frem til dit opkald.

Læs mere om vore løsninger i nedenstående .pdf

 


:
:
:
:
:
:
Reference
Bladt Industries Vindmølle projekt på Horns rev 2 
Danfoss - Special lukkepakning til tætning af elektroniskab
B & W Energy
Vestas
Siemens
Aalborg Portland


Se den samlede oversigt